kidslogo

Aanbiedingen

Eiken multi planken 18 cm breed,
Hotpress geolied
v.a. 34,50 per m2

Hardsteen v.a. € 18,-

Laminaat planken v.a. € 9,95

Luxury PVC vloeren v.a. € 36,95

Keramische vloertegels v.a. € 39,95

huis ontwerp

 

Enkele tips voor een langere levensduur van uw vloer:

  • Leg bij de ingang van de ruimte een kwaliteitsmat die stof en gruis vasthoudt.
  • Dagelijks onderhoud gewoon met de stofzuiger of met een zachte bezem.
  • Uw vloer nooit met overvloedig water schoonmaken.
  • Gebruik nooit producten waaraan ammoniak, schuurmiddel of siliconen zijn toegevoegd.

Onderhoud
De houten vloer kan worden afgewerkt met vloerlak, olie of een was behandeling. Over het algemeen is het aanbrengen van olie makkelijker als dat van lak en was. Bij een afwerking met olie/was behoudt u alle goede eigenschappen van de houten vloer de natuurlijke uitstraling, de structuur van het hout, de vloer is ook minder glad. Tevens kan de olie/wasvloer plaatselijk worden onderhouden. De verzorging van lak is wel het makkelijkst, maar heel veel werk bij renovatie.
Dit zorgt voor een loopbestendige en beschermende eindlaag.
Een geoliede vloer kan worden onderhouden met vloerolie. Deze zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Er is een ruim aanbod in kleuren zodat u uw vloer die uitstraling kunt geven welke u zelf wenst.

Lamelvloeren
Lamelvloeren zijn fabrieksmatig geproduceerde vloeren waarbij de gezaagde parket stroken zijn verlijmd op een onderlaag van vuren - triplex - mdf of een ander plaatmateriaal. Deze vloeren worden kant en klaar afgewerkt aangeleverd en kunnen door de "doe het zelver" zelf gelegd worden. Doordat de vloer al kant en klaar is, hoeft hij niet meer te worden afgelakt. Meestal worden deze vloeren zwevend gelegd maar kunnen ook rechtstreeks op de ondervloer verlijmd worden.

Onderhoudsprodukten houten vloeren
Ondanks dat onze houten vloeren onderhoudsvriendelijk zijn mag u ze dweilen (uitgewrongen dweil) met onze hardwax olie reiniger dat is een uniek produkt voor vloeren in de olie op basis van natuurlijke olien en wassen. Geeft vloeren in de olie een reinigende,beschermende en voedende laag. Hoe vaker u dweilt hoe beter de bescherming.

Onderhoudsolie
Voor uitstekende slijtvastheid en goede waterbestendigheid.Bijzonder geschikt als onderhoudsprodukt voor met hardwax-olie op urethaan basis behandelde vloeren. Advies is een keer per jaar op de meest belopen plaatsen.

Onderhoudsprodukten natuursteen vloeren
Onze unieke produktenlijn van KLOOSTER-TROTS 100% op natuurlijke basis voor reinigen,beschermen en onderhoud van alle natuursteen vloeren onder andere:

  • Marmoline, glanszeep voor marmer en natuursteen vloeren (unieke vloerzeep)
  • Zwartoline (gitzwarte unieke vloerzeep)
  • Steinoline-polish (op basis van acrylpolymeren)
  • Abdijglans (voor gemateerde vloeren)
  • Cerafix-M (kalk en cementsluierverwijderaar zuurvrij)
  • Stripper-remover ontwaxer (verwijderd oude waslagen en zeep resten) en uiteraard de traditionele ouderwetse ''Marseille" Zeepvlokken (voor periodiek onderhoud en vullen van alle soorten natuursteen 80% talg) en tevens ook geschikt voor de handwas bij delicate weefsels en kinderwasjes!??

Uiteraard hebben wij alle onderhoudsprodukten op 100% natuurlijke basis van hardwax reiniger, onderhouds-olien etc... en KLOOSTER-TROTS op voorraad in onze Showroom:
GM Vloeren Design  Kanaalstraat 102  5104 AD Dongen